„ФОТОизвикай: съдебната практика!“

Професионален сайт Предизвикай правото!“

Ви кани да участвате в

ПЪРВИЯ ФОТОКОНКУРС

на инициативата „Предизвикай: Съдебната практика!“

на тема

ФОТОизвикай: съдебната практика!

 

 

(автор на снимката е Христо Кутиев, известен още като

„Предизвикател № 13“ в екипа на „Предизвикай правото!“)

Срокът

            До 20 септември 2019 г.

Условията

            Главен герой във фотопредизвикателството са годишниците от поредицата „Предизвикай: Съдебната практика!“ за 2018 г., а именно:

Гражданско процесуално право: 2018;

Гражданско право: 2018;

– Облигационно и търговско право: 2018, Том I;

– Облигационно и търговско право: 2018, Том II

Авторите на снимка с 290-ник („Гражданско процесуално право“, „Гражданско право“, „Облигационно и търговско право“) могат да участват, като споделят – като свой публичен пост в официалната страница на „Предизвикай правото!“ във Facebook (https://www.facebook.com/challengingthelaw/) – снимка с предложено от тях заглавие в следния графичен формат: .jpg или .png.

На снимката трябва да присъства предната корица, гръб или разделител на поне един от годишниците за 2018 г. (снимките на кориците им са посочени по-горе, а снимка на разделителите може да видите тук:

 

 

На снимката трябва да бъдат видими заглавието на годишника и годината, за която се отнася.

При избора на фона и контекста, в който са поставени книгите, разчитаме изцяло на Вашето въображение: може да се възползвате както от предстоящите морски месеци, така и от красивите гледки на планините. Единственото ограничение е забраната за използване на техники за дигитално редактиране на снимката – умения, за които се надяваме за в бъдеще да обявим отделен и специализиран конкурс.

Всеки участник гарантира и носи отговорност за авторските права върху снимката.

Няма ограничение на броя снимки, с които може да се участва в конкурса – това е въпрос на избор на всеки автор.

Снимките с техните заглавия ще бъдат

! включени в публично достъпен албум на Facebook страницата на „Предизвикай правото!“ (https://www.facebook.com/challengingthelaw/), като

! авторството ще бъде изрично отбелязвано от модератор на страницата с посочване на профила, от името на който е била споделена.

Наградата

Победителят в конкурса ще бъде обявен в Деня на независимостта (22.09.2019 г.) след оценка от страна на екипа на „Предизвикай правото!“ и представител на издателство „Сиела“ и ще получи всичките 7 годишника от поредицата „Предизвикай: Съдебната практика!“, издадени до настоящия момент и включващи 744 тематично структурирани резюмета на решения на ВКС по чл. 290 ГПК, разпростиращи се на 5228 страници.

 

Време е съдебната практика да стане фоточувствителна!

🙂

 

Победителят:

Таня Манова

(08.10.2019)