СЪОБЩЕНИЕ

във връзка с

ШЕСТАТА НАЦИОНАЛНА ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЯ

Предизвикай: ПРАВОТО!

(2020 г.)

Относно: провеждане през ZOOM, излъчване във Facebook, промяна на датата

 

Във връзка с епидемичната обстановка националната конференция „Предизвикай: НЕПОЗВОЛЕНОТО УВРЕЖДАНЕ!, организирана от Професионален сайт Предизвикай правото!и Съюза на съдиите в България, ще се проведе БЕЗ ПУБЛИКА, през платформата ZOOM, в която участниците ще изнесат докладите си и ще дискутират поставените във връзка с темите им въпроси. Конференцията ще се излъчва на живо (streaming) във FACEBOOK страницата на „Предизвикай правото!“. Всеки, който желае, може да я следи и да задава въпроси в коментарите под излъчването на живо.

 

Докладчиците ще присъстват физически на подходящо място, където ще им бъде осигурена техническата възможност за участие в конференцията. Не необходимо те да носят компютри или друга техника или да изучават начина на работа със ZOOM. Провеждането на конференцията през ZOOM и излъчването й във FACEBOOK са отговорност на организаторите. Платформата позволява използването на MS PowerPoint и сходни програми. Ако в докладите са включени презентационни материали, те следва да бъдат осигурени по подходящ начин: на електронна поща или флаш памет. С всеки от заявилите участие докладчици ще се свържем своевременно за допълнителни уточнения.

 

Ако докладчик не желае или няма възможност да присъства физически, той може да изнесе доклада си дистанционно – през ZOOM (link за сваляне: https://zoom.us/download). В този случай техническите средства (компютър, микрофон, камера) следва да се осигурят от него. Докладчикът следва да заяви, че ще участва дистанционно, не по-късно от деня, предхождащ деня на конференцията.

 

Освен докладчиците и модераторите, други лица физически няма да присъстват. Всеки е добре дошъл да следи предаването на живо във FACEBOOK и да задава своите въпроси към докладчиците.

 

Датата на конференцията СЕ ПРОМЕНЯ от 23 октомври 2020 г. (петък) на

25 октомври 2020 г. – неделя, 10:00 часа

 

Използваме възможността да напомним, че има още време за подаване на заявления за участие (до 4 октомври 2020 г.), и да поканим всеки, който има желание, да участва с доклад. Заповядайте!

ОТГОВОРИ

Моля напишете Вашия коментар!
Моля напишете Вашето име тук

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.